Още по темата Vip Brother…

Очакването. Интересно беше кой ще влезе. Известни личности от нежния пол колкото щеш – на небосклона на поп-фолка има куп звезди. Вярно, излети като от калъп в две разновидности – руси и чернокоси, но определено с устойчива популярност. При мъжете картинката е малко по-сложна, защото най-известните са известни с това, че не са мъже. Неоспорим факт. Определено очаквахме по-познати имена.

Интригата. Когато пуснаха мухата за 12-ия участник си помислих направо, че ще се окаже Ники Кънчев. Особено след като го видях облечен така спортно и свежарски. Допълнително огънят се подклаждаше от обявяването на уникалността на последния съквартирант – какво по-добро от това водещият да влезе в къщата?

Началото. Един по един съквартирантите бяха представяни. Самите клипове не бяха нещо особено. Най-интересното бяха трите лъжи, с които завършваше всеки. Точно три, но не точно лъжи. Видя се що за ВИП са всички, щом се запознаваха като се видят. Забележката на Дим Дуков “Ако ще се представяме един на друг, е…х ти Вип-брадъра!” си беше точна и на място. Той определено ми хареса като поведение. А от дамската част най-добре ми се видя оперната певица. Другите са прекалено лигави и изглеждат определено изхабени за крехката си възраст. Мъжете пък (които са такива) са прекалено самовлюбени и парадиращи. Напомниха ми рекламата на онзи филм: “Джони наследява 20 млн. и трябва да се ожени. Поканил е 20 красавици в замъка си. Коя ще го обикне истински?”.

Водещите. Държаха се гнусно и пошло. Най-вече водещата. Вярно, че целта на продуцентите е да се търси скандала, но прекалено отвратително беше всичко. Толкова ниско ли трябва да се пада? Предполагам нивото на публиката го изисква… Водата е дълбока, няма да нагазвам повече…

Съквартирантите. Как ли ще се погодят? Певците са общо шест – те ще пеят и свирят. Във фитнеса ще са двете манекенки и единият добитък. Изнежените мъже ще разговарят на високоинтелектуални теми, а “пищова” ще е в кухнята. Мир и спокойствие. Музиката и спортът ще спасят света и косите на ВИП сестрите.

ВИП Брадър. Оказва се, че си направи застраховка срещу евентуално тотално изпростяване и пълно фиаско на шоуто. Вкара едно дете на 3 години в къщата. Вярно, едва ли ще работи като “пълно автокаско”, но определено ще свърши работа. Трябваше ли това да се прави? Според мен не! Но когато парите говорят разумът определено мълчи… Тъжно!

Зрителите. Предстои да видим какво ще се получи. Всъщност трябва ли да гледаме?

 

R